Marianne Myrstad

myrstadmedia

Tjenester, sosiale medier

Marianne Myrstad

myrstadmedia

Tjenester, SoMe

Skap suksess i sosiale medier:
Profesjonell drift og innholdsproduksjon for din bedrifts sosiale medier

Skreddersydd sosiale medier-håndtering for din bedrift:

Skreddersydd strategi: I en grundig workshop definerer vi nåsituasjonen, posisjoneringen og dine ønskede resultater i sosiale medier. Dette, kombinert med research, danner grunnlaget for å utarbeide en skreddersydd strategi for din bedrifts sosiale medier.

Kreativ innholdsproduksjon: Jeg produserer kvalitets bilder, videoer og tekst som brukes i dine sosiale mediekanaler. Mitt mål er å skape verdifullt innhold som skiller seg ut.

Effektiv sosiale mediedrift: Jeg tar meg av planlegging, produksjon og publisering av innlegg i dine sosiale mediekanaler. Strategiske valg er basert på den utviklede strategien og påfølgende rapporter.

Resultatorientert annonsering: Jeg planlegger, produserer og følger opp annonser i sosiale medier i henhold til dine kampanjebehov, målgruppe, tidsperiode og budsjett.

Engasjert kundeoppfølging: Jeg overvåker og håndterer dine bedrifts kommentarer og meldinger i sosiale medier, samtidig som jeg engasjerer din konto der det er relevant.

Kontinuerlig rapportering og optimalisering: Jeg gir deg rapporter med innsikt og resultater fra dine sosiale mediekanaler. Disse rapportene blir nøkkelen til å kontinuerlig forbedre og optimalisere din tilstedeværelse i sosiale medier.

La oss ta din bedrifts sosiale medier til nye høyder og skape en engasjerende online tilstedeværelse!

Strategisk rådgivning for sosiale medier: Optimalisering og kanaloppsett for din suksess

Skreddersydd rådgivning for deg som trenger litt hjelp på veien til å drifte sosiale medier selv:

Strategisk veiledning: Vi starter med en grundig workshop hvor vi kartlegger din nåsituasjon, posisjonering og dine ønskede resultater i sosiale medier. Det vi finner ut her, kombinert med research, danner grunnlaget for å utarbeide en strategi som passer til dine behov og mål.

Profesjonell rådgivning: Enten du er nybegynner eller har noe erfaring med drift av sosiale medier, er jeg her for å hjelpe deg. Jeg besvarer dine spørsmål og gir deg konkrete råd for å oppnå suksess i sosiale medier. Enten det gjelder innholdsproduksjon, effektiv sosiale mediedrift, annonsering, oppfølging i kanalene eller rapportering, står jeg klar til å veilede deg og hjelpe deg med å ta de riktige beslutningene.

Effektiv oppsett av kanaler: Trenger du hjelp til å sette opp dine ønskede sosiale mediekanaler og annonsekonto på en trygg og profesjonell måte? Jeg sørger for at alt er klart og optimalt for at du kan ta styringen over din sosiale medie-satsning.

Sammen kan vi optimalisere din tilstedeværelse i sosiale medier og sikre at du har riktig strategi og kunnskap for å oppnå dine mål. Ta steget mot suksess i sosiale medier med strategisk rådgivning.

Hjem
Blog
Video
Handle
Marianne Myrstad