Marianne Myrstad

myrstadmedia

Ålesund, Norge

Marianne Myrstad

myrstadmedia

Ålesund, Norway

Marianne Myrstad

Marianne Myrstad – Gründeren bak Myrstad Media

Hei! Jeg er Marianne, gründeren og driveren av Myrstad Media. Etter å ha fullført en bachelorgrad i markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI i Trondheim, startet jeg min egen bedrift høsten 2020.

I forbindelse med oppstarten av bedriften, fikk jeg sertifisering som Social Media Marketing Manager. Likevel er sosiale medier en stadig skiftende arena, og jeg lærer kontinuerlig noe nytt. Jeg setter stor pris på denne dynamikken og utfordringene det bringer.

Det beste med jobben min er å utvikle kreative ideer sammen med mine kunder og bringe dem til live gjennom innholdsproduksjon. Jeg har oppdaget at når det gjelder sosiale medier for bedrifter, er det ofte tidsaspektet og ikke mangel på ideer som utgjør utfordringen. Du kan gjerne sjekke ut mine referanser på forsiden for å se hvordan jeg har hjulpet andre bedrifter.

På fritiden er jeg glad i friluftsliv og hund, @corgilouie. Jeg setter også stor pris på å tilbringe tid med familie og venner.

Det ville være en glede å få muligheten til å samarbeide med deg og hjelpe din bedrift med å oppnå suksess i sosiale medier. Ta gjerne kontakt så vi kan diskutere dine behov og finne ut hvordan jeg kan bistå deg.

Bli kjent med meg

Jeg etablerte selskapet i 2020, først som enkeltpersonforetak og senere som et aksjeselskap. Mine kunder er hovedsakelig basert i Møre og Romsdal, men jeg tar imot oppdrag fra hele Norge. Hos Myrstad Media tar jeg imot kunder fra ulike bransjer, og jeg er her for å hjelpe både nyetablerte bedrifter og veletablerte selskaper.

Jeg tilbyr en portefølje av tjenester som kan hjelpe din bedrift med alt fra Profesjonell drift og innholdsproduksjon for din bedrifts sosiale medier, til Strategisk rådgivning for sosiale medier slik at du kan håndtere kanalene selv. Jeg forstår at resultater fra markedsføring i sosiale medier tar tid. Det handler om å opprettholde en konsistent tilstedeværelse for å bygge relasjoner og tillit, samtidig som du tiltrekker oppmerksomhet mot din bedrift.

Mange bedrifter har ikke en intern markedsføringsavdeling eller tilstrekkelig arbeidsmengde til å ansette noen dedikert til å håndtere de sosiale mediekanalene. Som et resultat blir ofte oppgaven utført av en ansatt som er villig til å ta på seg ekstra arbeid, i tillegg til deres primære ansvarsområder – kanskje til og med utenfor ordinær arbeidstid. La meg hjelpe deg med å fokusere på det du er ansatt for, og benytt heller mine tjenester for din bedrifts markedsføring. Jeg tilbyr fleksible konsulenttjenester på kort eller lang sikt, skreddersydd etter dine behov.

Ta steget mot sosiale medie-suksess med meg, Marianne Myrstad, som din pålitelige partner. Sammen kan vi forme en effektiv strategi og realisere dine mål i sosiale medier.

Hjem
Blog
Video
Handle
Marianne Myrstad